ДОСТУП ДО 13 УРОКІВ ПРОТЯГОМ ЧАСУ ПІДПИСКИ
- ХТО В РЕСТОРАНІ ГОЛОВНИЙ? (ТОЧНО КЛІЄНТ? 🤔)
- ЯК НЕ ДРАТУВАТИ КЛІЄНТА ПІД ЧАС БРОНЮВАННЯ СТОЛИКА?
- ЗУСТРІЧ КЛІЄНТА. ЩО КРУТО, А ЩО НІ?
- ПРОВОДИМО ДО СТОЛИКА.
- МЕНЮ ВІДРАЗУ ЧИ КОЛИ?
- ЯК ПІДХОДИТЬ І ПРЕДСТАВЛЯЄТЬСЯ ОФІЦІАНТ? ЯК РЕКОМЕНДУЄ СТРАВИ?
- ЯК СПІЛКУВАТИСЬ СОМЕЛЬЄ З ГОСТЯМИ?
- ГОЛОСУВАННЯ СТРАВАМИ. ЩО ЦЕ І ЯК УНИКНУТИ?
- ЯК НАДАВАТИ ПРОАКТИВНИЙ СЕРВІС?
- ЧЕК-БЕК І ДО ПРОДАЖ ПО-НОРМАЛЬНОМУ
- РОЗРАХУНОК ПО-ЛЮДСЬКИ
- ТЕПЛЕ ПРОЩАННЯ
- УПС 🙈. ЩО РОБИТИ, КОЛИ ЩОСЬ ПІШЛО НЕ ТАК?
- БОНУС: ЯК ПІДТРИМУВАТИ ВІДНОСИНИ З ГОСТЯМИ ОПІСЛЯ?
ДОДАТКОВО: ТЕСТУВАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ І ЗАКРІПЛЕННЯ ЗНАНЬ
УНІКАЛЬНІ БОНУСИ ДЛЯ VIP:
- ЩОМІСЯЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ З КОМАНДОЮ АНАСТАСІЇ В ZOOM (125000 ГРН)
- ПІДТРИМКА У ПРИВАТНІЙ ТЕЛЕГРАМ ГРУПІ (40000 ГРН)
- СЕРВІС-ТЕСТ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ (20000 ГРН)