ДОСТУП ДО 13 УРОКІВ ПРОТЯГОМ 12 МІСЯЦІВ
- ХТО В РЕСТОРАНІ ГОЛОВНИЙ? (ТОЧНО КЛІЄНТ? 🤔)
- ЯК НЕ ДРАТУВАТИ КЛІЄНТА ПІД ЧАС БРОНЮВАННЯ СТОЛИКА?
- ЗУСТРІЧ КЛІЄНТА. ЩО КРУТО, А ЩО НІ?
- ПРОВОДИМО ДО СТОЛИКА.
- МЕНЮ ВІДРАЗУ ЧИ КОЛИ?
- ЯК ПІДХОДИТЬ І ПРЕДСТАВЛЯЄТЬСЯ ОФІЦІАНТ? ЯК РЕКОМЕНДУЄ СТРАВИ?
- ЯК СПІЛКУВАТИСЬ СОМЕЛЬЄ З ГОСТЯМИ?
- ГОЛОСУВАННЯ СТРАВАМИ. ЩО ЦЕ І ЯК УНИКНУТИ?
- ЯК НАДАВАТИ ПРОАКТИВНИЙ СЕРВІС?
- ЧЕК-БЕК І ДО ПРОДАЖ ПО-НОРМАЛЬНОМУ
- РОЗРАХУНОК ПО-ЛЮДСЬКИ
- ТЕПЛЕ ПРОЩАННЯ
- УПС 🙈. ЩО РОБИТИ, КОЛИ ЩОСЬ ПІШЛО НЕ ТАК?
- БОНУС: ЯК ПІДТРИМУВАТИ ВІДНОСИНИ З ГОСТЯМИ ОПІСЛЯ?
ДОДАТКОВО: ТЕСТУВАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ І ЗАКРІПЛЕННЯ ЗНАНЬ
МОЖЛИВІСТЬ НАДАВАТИ ДОСТУП ДО НАВЧАННЯ НОВИМ СПІВРОБІТНИКАМ
ПІДТРИМКА В ТЕЛЕГРАМ ПРОТЯГОМ 12 МІСЯЦІВ
- БОНУС - ЧЕКЛИСТ "5 СПОСОБІВ ВРАЗИТИ ВАШИХ КЛІЄНТІВ"
- БОНУС - ДОСТУП ДО БЕЗКОШТОВНОГО ВЕБІНАРУ "ЯК WOWНУТИ КЛІЄНТА"